Kamps Transport B.V. is een groeiend transportbedrijf met ca. 86 medewerkers in dienst.
Sinds 1957 zijn wij actief in transport, opslag en overige logistieke dienstverlening. Van transport van één doosje tot de opslag van voorraad in Douane Entrepot, van labelen van producten tot internationale groupage.
We vragen van onze medewerkers inzet en betrokkenheid, maar daar staat ook een prima beloning tegenover volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer en de mogelijkheid tot het volgen van cursussen indien nodig. Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar:

Vacatures

Administratief Medewerker Financiële Zaken M/V (40 uur p/wk)
Wie zoeken wij?

Ben jij een kei in administratief/financieel werk en vind je het leuk om bij een dynamisch transportbedrijf te werken? Dan ben jij degene die wij zoeken!! Het team waarin jij gaat werken bestaat uit 4 medewerkers. Jouw eindverantwoordelijke is de directeur, maar samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van het werk, verdelen jullie de taken en overleggen met elkaar wat er op de dag moet gebeuren.

Wat ga je doen?

Er zijn dagelijks vaste routines in het werk, maar er zijn ook enkele neventaken in jouw pakket die wat meer op het administratieve vlak liggen dan op het financiële vlak.
Zo produceer je o.a. verkoopfacturen, controleer je orders of inkoopfacturen op correctheid en heb je met klanten contact over de facturatie. Jij bent ook degene die zorgt dat de werkkleding wordt ingekocht, de voorraad ervan wordt bijgehouden en ook wordt verstrekt. Kortom een afwisselende baan!

Wat verwachten wij van jou?
 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding en/of MBO+/HBO niveau;
 • Je hebt ervaring met financieel administratief werk;
 • Je bent een teamspeler, maar kunt ook zelfstandig werken;
 • Je bent sociaal vaardig, communiceert tijdig met jouw collega’s en neemt initiatief;
 • Je hebt een positieve werkhouding, kunt gestructureerd werken en prioriteiten stellen;
 • Je bent accuraat en assertief;
 • Je hebt ervaring met gebruik van Office 365 (met name Excel en Outlook) en enige ervaring met verschillende pakketten zoals Multivers, Paperless en Talis is een pré.
Wat kunnen wij je bieden?

Je komt te werken bij een fijn familiebedrijf waar je ontwikkelmogelijkheden hebt en welke een informele sfeer kent. Het salaris is conform loonschaal E van de CAO Beroepsgoederen vervoer (maximum € 3015,34 per maand bij 40 uur per week), verlofdagen en er worden personeelsbijenkomsten en/of activiteiten voor ons personeel georganiseerd.

Interesse in de functie?

Stuur je CV en motivatie voor 31 augustus 2021 aan hr@kampstransport.nl
Voor telefonische informatie over de functie kun je bellen met Alda Langstraat-Kamps
Telefoonnummer: +31 15 8200909.

Technisch Chauffeur

Ben jij een chauffeur die technisch goed onderlegd is? Wil jij deze kennis graag inzetten bij de klant op locatie en hen op weg helpen met hun nieuwe aanwinst?
Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime Chauffeur CE met technische achtergrond waar wij naar op zoek zijn!

Hoe ziet je werkdag eruit?

Als chauffeur CE bij Kamps Transport te Pijnacker houd jij je voornamelijk bezig met het transporteren en gebruiksklaar maken van heftrucks. Zo nu en dan zal dit worden aangevuld met stukgoed. Er wordt verwacht dat je enig technisch inzicht hebt. Zo zal je bij klanten op locatie instructie geven over de heftrucks, de batterij er in moeten zetten of in enkele gevallen de mast moeten opbouwen. Je krijgt hiervoor een intern inwerkprogramma, maar om dit goed op te pakken heb je wel een technische basiskennis nodig. In principe werk je op doordeweekse dagen en soms wordt je in overleg ingeroosterd in het weekend. Een vier daagse werkweek is daarnaast bespreekbaar.

Wat kan je verwachten?

Je komt te werken bij een fijn familiebedrijf waar je ontwikkelmogelijkheden hebt en welke een informele sfeer kent. Het salaris is conform loonschaal D van de CAO Beroepsgoederen vervoer maximum € 2670,89 per maand bij 40 uur per week.
Naast verlofdagen, ADV dagen en een persoonlijke keuze budget zijn er scholingsmogelijkheden en er wordt bedrijfskleding verstrekt.

De ideale kandidaat
 • Heeft een geldig CE rijbewijs, code 95 en digitale bestuurderskaart
 • Is in het bezit van jouw VCA of ADR (Dit is een pré)
 • Is technisch goed onderlegd
 • Heeft ervaring binnen de transportwereld
 • Heeft een hands on mentaliteit en goede communicatieve vaardigheden
 • Woont binnen een straal van 25 à 30 km van de standplaats Pijnacker?
Interesse in de functie?

Neem contact met ons op en stuur je CV aan hr@kampstransport.nl