Kamps Transport B.V. is een groeiend transportbedrijf met ca. 86 medewerkers in dienst.
Sinds 1957 zijn wij actief in transport, opslag en overige logistieke dienstverlening. Van transport van één doosje tot de opslag van voorraad in Douane Entrepot, van labelen van producten tot internationale groupage.
We vragen van onze medewerkers inzet en betrokkenheid, maar daar staat ook een prima beloning tegenover volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer en de mogelijkheid tot het volgen van cursussen indien nodig. Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar:

Vacatures

Oproepkracht financiële administratie

Wij zijn op zoek naar een student die een bijbaan zoekt op een financiële administratie. Kamps Transport is een familiebedrijf met veel dynamiek, korte lijnen en een informele sfeer.

Wat zoeken wij?

Je gaat op de vrijdag (en eventueel ook op andere dagen) hand en spandiensten verrichten binnen het  financiële en administratieve team gedurende de periode 1 april t/m 30 september 2022, op basis van een oproepovereenkomst.

De vaste oproepdag is vrijdag maar in (vakantie)perioden kunnen dit ook meerdere dagen in een week zijn.

Wat kan je verwachten?

Je zult je bij deze functie vooral bezighouden met het uitvoeren van de volgende taken:

Verkoopfacturen produceren, orders controleren op correctheid, dossierbeheer vanaf facturatie (incl. scannen en georganiseerd opruimen) en inkoopfacturen controleren in Paperless

Verder maak de oproepkrachten betalingen aan crediteuren gereed, zoek hij/zij ritstaten, van chauffeurs, dagelijks uit en verzorgt hij/zij uitgifte werkkleding en voorraadbeheer hiervan.

Samen met de collega’s kijkt hij/zij welke taken er gedaan moeten worden en springt hij/zij in op klussen die verwerkt moeten worden.

Interesse in de functie?

Heb je interesse en affiniteit met de logistiek? stuur een korte motivatie en CV te sturen naar hr@kampstransport.nl

Technisch Chauffeur

Ben jij een chauffeur die technisch goed onderlegd is? Wil jij deze kennis graag inzetten bij de klant op locatie en hen op weg helpen met hun nieuwe aanwinst?
Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime Chauffeur CE met technische achtergrond waar wij naar op zoek zijn!

Hoe ziet je werkdag eruit?

Als chauffeur CE bij Kamps Transport te Pijnacker houd jij je voornamelijk bezig met het transporteren en gebruiksklaar maken van heftrucks. Zo nu en dan zal dit worden aangevuld met stukgoed. Er wordt verwacht dat je enig technisch inzicht hebt. Zo zal je bij klanten op locatie instructie geven over de heftrucks, de batterij er in moeten zetten of in enkele gevallen de mast moeten opbouwen. Je krijgt hiervoor een intern inwerkprogramma, maar om dit goed op te pakken heb je wel een technische basiskennis nodig. In principe werk je op doordeweekse dagen en soms wordt je in overleg ingeroosterd in het weekend. Een vier daagse werkweek is daarnaast bespreekbaar.

Wat kan je verwachten?

Je komt te werken bij een fijn familiebedrijf waar je ontwikkelmogelijkheden hebt en welke een informele sfeer kent. Het salaris is conform loonschaal D van de CAO Beroepsgoederen vervoer maximum € 2670,89 per maand bij 40 uur per week.
Naast verlofdagen, ADV dagen en een persoonlijke keuze budget zijn er scholingsmogelijkheden en er wordt bedrijfskleding verstrekt.

De ideale kandidaat
  • Heeft een geldig CE rijbewijs, code 95 en digitale bestuurderskaart
  • Is in het bezit van jouw VCA of ADR (Dit is een pré)
  • Is technisch goed onderlegd
  • Heeft ervaring binnen de transportwereld
  • Heeft een hands on mentaliteit en goede communicatieve vaardigheden
  • Woont binnen een straal van 25 à 30 km van de standplaats Pijnacker?
Interesse in de functie?

Neem contact met ons op en stuur je CV aan hr@kampstransport.nl