Twee jonge chauffeurs hebben hun opleiding bij het Sectorinstituut Transport en Logistiek succesvol afgerond. Beide zijn blij en opgelucht dat ze hun diploma op zak hebben. Een van hen vertelt: “Ik ben blij dat ik nu dagelijks op de vrachtwagen kan rijden.”

Hun motivatie om chauffeur te worden komt voort uit een liefde voor onderweg zijn en familie-invloed. Hun start bij Kamps Transport herinneren ze zich goed. Een van hen kwam via zijn vaders bedrijf in aanraking met Kamps Transport, terwijl de ander Kamps via een banenmarkt vond.

Het meerijden met ervaren chauffeurs was leerzaam. “Je leert veel door in de praktijk bezig te zijn.” Hun eerste zelfstandige ritten waren spannend maar leuk. “Na de eerste bocht was de spanning weg en genoot ik ervan.”

De werkomgeving bij Kamps Transport ervaren ze als positief. “Kamps is een familiebedrijf dat veel voor haar medewerkers doet.” De begeleiding wordt als zeer goed ervaren. “Goede begeleiding en altijd vragen kunnen stellen.”

Tot slot raden ze Kamps zeker aan als leerbedrijf vanwege het veelzijdige werk en de goede begeleiding. “Ik hoop hier nog lang te kunnen blijven werken.” Met een knipoog wordt er afgesloten door een van de chauffeurs: “Lijntjes zijn voor de kleintjes 😊”.

Met deze positieve ervaringen kijken de jonge chauffeurs vol vertrouwen naar hun toekomst bij Kamps Transport.

Kamps wagen met geslaagd vlag voor op

Geïnteresserd in onze diensten?

Aangesloten bij

Logo SSB
Logo Sectorinstituut
Logo TLN
Logo Fenex
Logo AEO