Kamps Transport is een toonaangevende partner voor forwarding- en transportdiensten in Europa. Met jarenlange ervaring en toewijding streeft Kamps Transport ernaar om de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid te bieden voor alle transportbehoeften.

Bij Kamps Transport wordt er begrepen dat het selecteren van een Forwarding-partner niet eenvoudig is. Daarom werkt het team continu aan het opbouwen van een uitgebreid netwerk van betrouwbare partners die voldoen aan de hoogste normen van professionaliteit, duurzaamheid en efficiëntie. Hierbij ligt de focus op persoonlijke aandacht, uitstekende service en duurzaamheid.

Ons team van experts zorgt ervoor dat alle zendingen soepel en op tijd worden afgehandeld. Binnen Kamps Transport wordt begrepen dat elke zending uniek is en specifieke eisen kan hebben. Daarom worden er op maat gemaakte oplossingen aangeboden, of het nu gaat om wegtransport, zeevracht, luchtvracht of multimodale oplossingen, ons team regelt dat alle goederen veilig en efficiënt worden vervoerd. Kamps Transport voorziet in oplossingen bij alle soorten (deel)ladingen door heel Europa, ook naar Groot-Brittannië, Noorwegen en Zwitserland.

Er wordt gezorgd dat de zendingen nauwkeurig worden gevolgd en dat er altijd real-time informatie beschikbaar is over de status van de zendingen.

Geïnteresserd in onze diensten?

Aangesloten bij

Logo SSB
Logo Sectorinstituut
Logo TLN
Logo Fenex
Logo AEO