In 1963 is de basis gelegd voor het familiebedrijf Kamps Transport BV. Door heer Kamps sr en zijn vrouw zijn toen de eerste stappen gezet in de transportsector.

Het bedrijf is verder uitgebouwd met kleine en ook grote stappen.  Inmiddels is de directie en bestuur in handen van zoon Bob en dochter Alda. Door de jaren heen heeft Kamps Transport BV van alles vervoerd, in de beginjaren voornamelijk zand, grind en later kwam daar papier op pallets bij. Het vervoer van heftrucks werd in 1964 kleinschalig opgestart, dit bleek een belangrijke ontwikkeling voor het bedrijf. Het vervoer van heftrucks en andere interne transportmiddelen is uitgegroeid tot een van de pijlers onder dit logistieke bedrijf.

Op diverse locaties in bedrijf te zijn geweest is het familiebedrijf sinds 2002 gevestigd op industrieterrein de Boezem in Pijnacker van waaruit het logistieke pakket verder is uitgebreid.

Bij de dienstverlening aan haar klanten staat service hoog in het vaandel. Meedenken met klanten is een van onze kernwaarden.

Kamps Transport opereert met succes in de transportmarkt d.m.v. het vervoer van zeecontainers, intern transport materiaal, distributie Benelux en vaste lijndiensten naar (Zuid) Duitsland. Tevens is er totaal 3.000 m2 loodsruimte beschikbaar in Pijnacker.

In 2020 heeft Kamps Transport in samenwerking met haar klant Jungheinrich Nederland BV een warehouse geopend in Berkel en Rodenrijs, met 9000 m2 vloeroppervlakte. Daar wordt de gehele warehouse-operatie gedaan voor dit beurs genoteerde bedrijf.

Tegenwoordig telt het Kamps Transport 103 medewerkers en 45 trekkende eenheden, welke door heel Europa rijden.

Geïnteresserd in onze diensten?

Aangesloten bij

Logo SSB
Logo Sectorinstituut
Logo TLN
Logo Fenex
Logo AEO